به گزارش اکوایران، معامله‌گران می‌گویند روند روزانه دلار و درهم برعکس شده است.

در روز سه‌شنبه درهم روندش صعودی بود،‌ دلار نزولی، روز چهارشنبه دلار صعودی بود درهم نزولی. قیمت دلار هرات در روز چهارشنبه 50 هزار و 500 تومان شروع به کار کرد و با افزایش تا 50 هزار و 850 تومان بالا رفت.

این درحالی بود که قیمت درهم امارات با گپ مثبت در 14 هزار و 20 تومان بازگشایی شد و برخلاف هرات با کاهش در 13 هزار و 880 تومان کار خودش را به پایان رساند. با این قیمت درهم، دلار 50 هزار و 300 تومان برآورد می‌شود که شکاف 500 تومانی با دلار هرات دارد. دلار سلیمانیه و تهران هم با افزایش در معاملات عصر وارد کانال 51 هزار تومان شدند. 

قیمت سکه رشد بیشتری داشت و با افزایش 450 هزار تومانی نسبت به روز سه‌شنبه وارد کانال 29 میلیون تومان شد و 29 میلیون و 300 هزار تومان در معامله بود. قیمت طلای آبشده در نیمه دوم معاملات روز چهارشنبه با افزایش به بالای مرز مقاومت 10 میلیون و 650 هزار تومان رسید.

همدستی دلار و اونس در بازار

به عقیده معامله‌گران رشد دلار همراه با انس طلا باعث شد که رشد سکه و طلای آبشده بیشتر باشد. البته این نکته‌را داشته باشید، انس طلا در معاملات عصر به بالای مقاومت 1977 دلار رفت که اکثر معامله‌گران تصور می‌کردند از این ناحیه کاهشی می‌شود. پس اگر انس طلا در محدوده‌های فعلی تثبیت بدهد می‌رود که سقف جدید در بازار بزند.

صبح روز چهارشنبه یک خبر به بازار رسید مبنی بر اینکه آمریکا از تصمیم خودش برای برگزاری مذاکرات احیای برجام که قرار بود این ماه در عمان برگزار بشود منصرف شد. بعد از آن یک خبر آمد که منبعی آگاه گفته این ادعا کذب است. معامله‌گران نسبت به لغو یا عدم لغو مذاکرات احساس خاصی نداشتند و معتقدند درحال حاضر اخبار جنگ مهم‌ترین فاند بازار است. در کنار این موضوع گروهی می‌گفتند: این همه مذاکره کردند به کجا رسید؟

به عقیده معامله‌گران دلار با احتمال آتش‌بس اصلاح می‌دهد و به کف می‌رود و در مقابل با تشدید تنش به سمت بالا و مقاومت حرکت می‌کند. آن‌ها می‌گویند در روز دوشنبه و سه‌شنبه بازار احتمال آتش‌بس را ارزش‌گذاری کرد و این اتفاق نیفتاد، علاوه بر این افزایش سطح تنش در منطقه هم شکل گرفت و به واسطه این دو، فعلا احتمال عدم آتش‌بس در بازار مورد توجه‌ بیشتری است. همچنین معامله‌گران می‌گویند در ابتدا مواضع علیه ایران هم نرم‌تر بود اما الان درحال تندتر شدن است.

یک خبر در غروب چهارشنبه به بازار رسید که معامله‌گران می‌گویند اگر اتفاق بیافتد دوباره احتمال آتش‌بس قوت خواهد گرفت. وال استریت ژورنال گزارش داده اسرائیل موافقت کرده تهاجم زمینی به غزه را به تعویق بیندازد. فعلا با این خبر بازار در پشت خط شل کرد، تا اخبار تکمیلی بیاید.

یک مورد دیگر که در اخبار چهارشنبه مورد توجه بازار قرار گرفت کسری بودجه 70 همتی در سال جاری از محل درآمدهای نفتی بوده است. این خبر البته بعدا تکذیب شد اما روی آن، معامله گران تحلیل رفتند و پوزیشن گرفتند چون به عقیده معامله‌گران اخبار اقتصادی منفی مثل رشد تورم، رشد نقدینگی و افزایش کسری بودجه‌ هست که نمه نمه کف قیمت در بازارها را بالا می‌آورد.

معامله‌گران فنی معتقدند بازارها به سمت مقاومت رفتند و اگر بالای این سطوح تثبیت بدهند می‌توانند به سمت سقف حرکت کنند. البته گروهی از معامله‌گران هم می‌گویند که بازارها با نوسانات رفت و برگشتی به بالا خواهند رفت. اینطور که اگر بالای سطوح تثبیت بدهد رشد می‌کند و بالا می‌رود و از بالا با سر پایین می‌آید. اگر هم تثبیت ندهد از همین نواحی به سمت کف حرکت می‌کند و از آن‌جا روند شکل می‌گیرد.