یکهتاز بازار ارز امروز
کانالهای تلگرامی امروز نرخ ندادند/ اولین روز کاری بازار کاملا رنج بود/ ادعای خرید دلار در هرات و کابل با شماره حساب ایرانی در بازار مطرح بود/ فرزین گفته عامل تورم، نوسان ارزیست، اما معاملهگران میگویند نوسان ارز معلول افزایش نرخ تورم است/ اردیبهشت برای بازار ارز چگونه رقم میخورد؟
اولین روز بعد از تعطیلات برای بازارها بیرمق شروع شد. قیمتها در بازار نوسان زیادی نداشت و تنها بازاری که با تغییر قیمت روبرو شد آبشده بود. طلای آبشده صبح منفی باز شد و در تسویه دوباره به نرخ ۱۱ میلیون و ۱۵۰ هزار تومان برگشت. از هفته قبل گفته میشد که احتمالا بازار تا روز چهارشنبه در حالت نیمه تعطیل است و حتی کانالهای تلگرامی نرخ ندادند.
در غیبت بازیگران بازار آزاد، مرکز مبادله یکهتاز بود. نرخ دلار در مرکز مبادله با ۳۰۰ تومان کاهش به کانال ۴۱ رسید. صحبتهای فرزین در دیدار با مدیران عامل بانکها هم مورد توجه معاملهگران قرار گرفت. فرزین در این دیدار گفته رشد تورم در سال گذشته بیشتر ناشی از انتظارات تورمی و نوسانات نرخ ارز بوده است.
جزییات بازار ارز و سکه امروز ۴ اردیبهشت ۱۴۰۲ را در «کف بازار» ببینید.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
گام بلند ترامپ برای دستیابی به توافق بزرگ
-
روبیو: ایران غنیسازی را یک عامل بازدارنده میداند/ توافق با ایران آسان نیست
-
غریبآبادی: کشورهای تحریمکننده باید پاسخگوی نقض حقوق بشر باشند
-
سردار کوثری: مذاکرات با آمریکا بینتیجه است/ این بار مانند برجام کوتاه نمیآییم
-
دفاع هوایی ضرب در 3؛ خیز دفاعی تهران برای مقابله با تنشهای احتمالی پیش رو
-
جدیدترین اصلاح در دهکبندی یارانه نقدی: حذف فرزندان شاغل بالای 18 سال
-
حرف آخر جمهوری اسلامی درباره غنیسازی
-
زمان دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا به میزبانی رم مشخص شد
-
هدیه بانک مرکزی به خریداران سکه