رئیس کمیته دارو و غذای کمیسیون بهداشت مجلس یازدهم هدف گذاری برنامه هفتم  برای صادرات ۲ میلیارد دلاری دارو را با در نظرگرفتن شروطی امکان پذیر می داند و تاکید می کند که صادرات دومیلیارد دلاری دارو شدنی است؛ به شرط نوسازی صنعت، ضوابط قیمت گذاری و تسهیلات در فرایندهای مجوز که بخشی  از آن را مجلس یازدهم انجام داده و مجلس دوازدهم باید تکمیل گر آن باشد. روح الامینی در بخش دیگری از این گفت و گو از نظام بانکی گله دارد و می گوید: بسیاری از بانک ها بجای اینکه منابعشان را در اختیار کل صنعت و عموم کشور بگذارند در شرکت ها و زیرمجموعه های خودشان هزینه می کنند. در صورتیکه اینها منابع کل کشور است و باید در همه جا برود.

در نتیجه سهام داران و زیر مجموعه های خودشان بهره مند می شوند. در این شرایط آن تولیدکننده و آن کسی که می خواهد کار کند باید نرخ های بالاتری بپردازد. در اینجا رانتی ایجاد می شود و این پول ها به تولید نمی رود بلکه به سمت سوداگری، دلالی و خرید ملک و طلا می رود. او در بخش دیگری می گوید بسیاری از داروهای ما به صورت چمدانی به طراق و کشورهای همسایه قاچاق می شود.

این عضو کمیسوین بهداشت مجلس، در خصوص میزان کمبود دارو، می گوید میزان کمبود دارو در حال حاضر بین ۵۰ تا ۱۰۰ قلم است. اما برخی اقلام چون نظام سوبسید و ارزان قیمتی دارد متاسفانه از چرخه خارج می شود. مدیر مربوطه در وزارت بهداشت در مورد وارفارین می گفت که سه برابر روال عادی در بازار تامین می کنیم اما باز هم کمبود وجود دارد. این یعنی نشتی و خروجی وجود دارد و حتما یکی از دلایل آن به دلیل تفاوت قیمت یا نظارت بر توزیع است.  روح الامینی معتقد است که دولت باید اشتهای تصدی گری اش را رها کند و خودش را ملزم ببند. البته برخی از قوانین به دولت این اجازه را داده اما دولت از این اجازه ها استفاده نکند.