به گزارش اکوایران؛ داده‌های اعلام شده از سوی سازمان بنادر و دریانوردی نشان می‌دهد میزان تخلیه کالاهای نفتی تا پایان آبان سال ۱۴۰۲ در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی، معادل ۱۹ میلیون و ۲۴۳ هزار و ۲۹۱ تن، میزان تخلیه کالاهای غیرنفتی معادل ۳۲ میلیون و ۱۶۶ هزار و ۵۷ تن و مجموع تخلیه کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۵۱ میلیون و ۴۰۹ هزار و ۳۴۸ تن بوده است.

بارگیری کالاها

از سوی دیگر داد‌های اعلام شده نشان می‌دهد، میزان بارگیری کالاهای نفتی در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی تا پایان آبان امسال، معادل ۵۴ میلیون و ۹۲۹ هزار و ۵۳۲ تن، میزان بارگیری کالاهای غیرنفتی ۴۷ میلیون و ۵۳۲ هزار و ۴۱۵ تن و مجموع بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۱۰۲ میلیون و ۴۶۱ هزار و ۹۴۷ تن بوده است که در مجموع حاکی از رشد چهار درصدی در بخش کالاهای نفتی، رشد ۲۴ درصدی در بخش کالاهای غیرنفتی و رشد ۱۳ درصدی در بخش کالاهای نفتی و غیرنفتی است.

از سوی دیگر جمع تخلیه‌وبارگیری کالاهای نفتی تا پایان آبان ۱۴۰۲ نیز معادل ۷۴ میلیون و ۱۷۲ هزار و ۸۲۳ تن و جمع تخلیه‌وبارگیری کالاهای غیرنفتی ۷۹ میلیون و ۶۹۸ هزار و ۴۷۲ تن بوده است. همچنین مجموع تخلیه‌وبارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در مدت مذکور معادل ۱۵۳ میلیون و ۸۷۱ هزار و ۲۹۵ تن بوده که حاکی از رشد هفت درصدی در بخش تخلیه‌وبارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی، رشد ۹ درصدی در بخش تخلیه‌وبارگیری کالاهای غیرنفتی و رشد چهار درصدی در بخش تخلیه‌وبارگیری کالاهای نفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

عملیات کانتینری

اما عملیات کانتینری در این مدت چه مسیری را طی کرده است؟ براساس داده‌‌های اعلام شده تخلیه‌وبارگیری انجام شده در بخش عملیات کانتینری نیز تا پایان آبان سال ۱۴۰۲، معادل یک میلیون و ۷۸۷ هزار و ۱۱۰ تی‌ای‌یو بود که در قیاس با عملیات کانتینری یک میلیون و ۷۴۰ هزار و ۲۰۸ تی‌ای‌یو طی مدت مشابه سال گذشته، رشد سه درصدی را نشان می‌دهد.