به گزارش اکوایران، امروز از ابتدای معاملات روند شاخص کل و شاخص هم‌وزن بورس نزولی شدند. شاخص کل در 40 دقیقه ابتدایی روند نزولی داشت و به کانال 1.7 میلیونی سقوط کرد. پس از آن شاخص رشد کرد و ضمن بازگشت به کانال 1.8 میلیونی تا قله یک میلیون و 818 هزار واحدی پیشروی کرد. اما در 45 دقیقه پایانی شاخص رو به پائین حرکت کرد و در نهایت شاخص کل در سطح یک میلیون و 809 هزار و 269 واحد ایستاد که نسبت به روز یکشنبه 4 هزار و 840 واحد رشد داشته است.

شاخص هم وزن بورس در پایان معاملات امروز هزار و 908 واحد نسبت به روز یکشنبه پائین آمد و در رقم 534 هزار و 464 واحد ایستاد. 

شاخص کل فرابورس هم سبزپوش شد و 42 واحد افت کرد و به رقم 22 هزار و 714 واحد رسید. همچنین شاخص هم وزن فرابورس هزار و 75 واحد ریزش کرد و در سطح 93 هزار و 931 واحد ایستاد.

بورس

دو سمت سبز و قرمز بازار

در پایان معاملات ‌روز دوشنبه، 235 نماد رشد قیمت داشتند و 420 نماد کاهش قیمت داشتند. به عبارت دیگر، 36 درصد بازار رشد قیمت داشتند و 64 درصد بازار افت قیمت داشتند. 

خروج پول حقیقی از بورس

امروز ارزش خالص تغییر مالکیت حقوقی به حقیقی بازار برای دومین روز پیاپی منفی بود و 547 میلیارد تومان پول حقیقی از بورس خارج شد که نسبت به روز گذشته افزایش 93 درصدی داشته است.

در معاملات روز دوشنبه بیشترین خروج پول حقیقی به سهام فولاد (شرکت فولاد مبارکه) اختصاص داشت که ارزش تغییر مالکیت حقیقی به حقوقی آن 7 میلیارد تومان بود. 

فملی دومین رتبه خروج را داشت و پس از آن، نمادهای فخوز، شبندر و ذوب بیشترین خروج پول حقیقی را داشتند. 

در سوی دیگر، خودرو بیشترین ورود پول حقیقی را داشت و وثوق، خساپا و خزامیا در رتبه‌های بعدی بودند. 

لیدرهای بازار سهام

امروز نمادهای فارس، تاپیکو و پارس بیشترین تأثیر را در رشد شاخص کل بورس داشتند و در مقابل میدکو، پارسان و شپدیس بزرگان قرمزپوش بازار دوشنبه بودند.

در  فرابورس  نیز نمادهای آریا، زاگرس و انتخاب بیشترین تأثیر کاهنده را بر شاخص کل  فرابورس  گذاشتند و نمادهای کگهر، هرمز و فغدیر بیشترین اثر مثبت بر شاخص داشتند.

در بین نمادهای پرتراکنش بورس امروز نیز شستا بیشترین تراکنش را داشت و خودرو و فولاد در رتبه‌های بعدی قرار گرفتند. در فرابورس نیز نمادهای انتخاب، کرمان و دی پرتراکنش‌ترین نمادها بودند.

صف‌های خرید و فروش معاملات دوشنبه

در معاملات دوشنبه، 81 نماد صف خرید داشتند و 56 نماد با صف فروش مواجه بودند. ارزش صف‌های خرید با افت 50 درصدی به 682 میلیارد تومان رسید و ارزش صف‌های فروش نیز 10 درصد کاهش یافت و 320 میلیارد تومان بود.

در پایان معاملات نماد کچاد (شرکت چادرملو) با صف خرید 199 میلیارد تومانی در صدر جدول تقاضای پایانی بازار قرار گرفت. پس از کچاد، نمادهای خزامیا (شرکت زامیاد) و فپنتا (شرکت سپنتا) بیشترین صف خرید را داشتند. 

در سوی دیگر در پایان معاملات نماد کساپا با صف فروش 13 میلیارد تومانی بیشترین صف فروش را داشت و غدانه، ثعمرا، وبیمه و شجم دیگر نمادهایی بودند که بیشترین صف فروش را داشتند.

جدول معاملات 

امروز ارزش معاملات کل بازار سهام به 221 هزار و 14 میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات اوراق بدهی در بازار ثانویه 204 هزار و 744 میلیارد تومان بود که 93 درصد از ارزش کل معاملات بازار را در این روز شامل می شود.

امروز ارزش معاملات خرد سهام نیز با کاهش 23 درصدی به نسبت روز معاملاتی قبل به رقم 12 هزار و 112 میلیارد تومان رسید. 

در معاملات امروز نماد خودرو (شرکت ایران خودرو) بیشترین ارزش معاملات بازار سهام را نیز به خود اختصاص داد که ارزش معاملات آن 816 میلیارد تومان بود. 

پس از خودرو، فولاد بیشترین ارزش معاملات را داشت و شستا رتبه سوم بیشترین ارزش معاملات را به خود اختصاص داد و پس از آن دو نماد خساپا و شپنا  در رتبه‌های بعدی بیشترین ارزش معاملات قرار گرفتند.

در جدول حجم معاملات نیز سهام شستا با تعداد 3 میلیارد و 374 میلیون و 128 هزار و 863 سهم در صدر قرار گرفته است. خودرو در رتبه دوم بیشترین حجم معاملات بازار قرار گرفت و رتبه سوم به خساپا تعلق داشت. دو نماد خگستر و فولاد نیز در رتبه‌های بعدی بیشترین حجم معاملات بازار قرار داشتند. 

بورس