آتش خانمانساز
مینا کامران و همسرش احسان مهتدی زوجی ماجراجو و تلاشگر هستند که در فضای ماجراجویی، مسیری برای کمک و تسهیلگری روستا پیدا کردهاند. آنها سعی کرده اند که «آتش» روستا را همواره روشن نگاه دارند و آنقدر با روستاهای تحت تسهیلگری خود ارتباط نزدیکی برقرار کردهاند که کم کم مردم روستا تبدیل به خانواده آنها شدهاند.
مینا کامران و همسرش فعالیت خود را نوعی کارآفرینی اجتماعی میدانند. کارآفرینی اجتماعی فضایی بین کارآفرینی اقتصادی و خیریهها است. این نوع کارآفرینی استقلال اقتصادی را به خیر جمعی پیوند میزند. کارآفرینی اجتماعی به دنبال حداکثر کردن سود جمعی است. به این معنا که خیر جمعی باید به طور حداکثر به جامعه هدف برسد.
روستاتیش یک مرکز کارآفرینی اجتماعی است. روستاتیش در مسیر توسعه متوازن روستا قدم بر میدارد. این مرکز فعالیتهای جمعی و قدمهای کوچک اما پایدار به سمت توسعه محلی روستاها ایجاد کرده است. فعالیتهایی که با مشارکت جامعه محلی در حوزه های آموزش، صنایع دستی، بهداشت و محیط زیست میتواند بهبود پیدا کند را انجام میدهند.
روستاهای مرتبط با روستاتیش مکانهایی هستد که در مسیر رشد و توسعه قرار نداشتهاند، و یا توسعه در آنها به شکل اشتباه و نامتوازن اتفاق افتاده است. روستاهایی که بکر هستند و گردشگری آسیبی به آنها نرسانده است. روستاهایی که دور هستند یا اینکه به هر دلیلی در مسیر توسعه قرار نگرفتهاند.
تیتر یک در اکوایران
پربینندهترینها
-
اولین دیدار ویتکاف پس از مذاکره با ایران
-
هشدار به مالکان کارت سوخت؛ جریمه سنگین در انتظار متخلفان
-
خنجر توافق در پشت تلآویو؛ چرا ترامپ زحمت مشورت با بیبی را هم به خود نمیدهد؟
-
قیمت طلا اوج گرفت؛ بازار جهانی زیر فشار تعرفههای آمریکا
-
دولت ترامپ: دانشگاه هاروارد مجاز به ثبت نام دانشجویان خارجی نیست
-
پزشکیان: مردم ارزش برق رایگان را نمیدانند/ گرمایش و سرمایش خانهها نباید از گاز تامین شود
-
دور پنجم مذاکرات ایران و آمریکا/ «اندکی پیشرفت، بدون نتیجه نهایی»
-
سیگنال طلای جهانی و تتر به بازار طلا و سکه
-
خط و نشان ایران برای دور پنجم مذاکرات با آمریکا