هرات تعطیل بود بازار شل شد/ شکاف دلار و تتر ۱۵۰۰ تومان شد/ شایعه‌های گروسی باز به بازار برگشت/ ذهنیت کاهشی در بازار دست بالا را دارد/ با قیمت دینار اربعین دلار تهران چند درمی‌آید؟

قیمت دلار هرات در روز شنبه حرکت رنج و رو به کاهش داشت و به حمایت مهم رسید. بازار ارز هرات شنبه در 48 هزار و 850 تومان باز شد و با دو بار کاهش به حمایت 48 هزار و 600 تومان خورد و برگشت.

طبق اعلام بانک مرکزی به هر فرد تا سقف 200 هزار دینار می‌دهند و قیمتش بین 62 تا 65 میلیون ریال است. معامله‌گران با این اعداد یک حساب کتاب می‌کردند که قیمت دلار را از دینار به دست بیاورند. طبق محاسبات معامله‌گران با توجه به ارزش و میزان سهمیه هر زائر، اول قیمت دینار را بدست می‌آوردند و بعد از این رقم به دلار می‌رسیدند. بر این اساس نرخ دلار بر پایه ۶۲ میلیون، 47 هزار و 740 تومان و بر اساس ۶۵ میلیون، 50 هزار و 50 تومان برآورد می‌شد که در این حالت قیمت کشف شده بالاتر از بازار است.

جزییات بازار ارز و سکه امروز 28 مرداد 1402 را در «کف بازار» ببینید.