معاملهگران میگویند: بانک مرکزی ایران با همکاری دولت عراق معاملات آنلاین ارزی در سلیمانیه را از کار انداخت/ دلار هرات بالای چه نرخی برود، بازار از بیرمقی خارج میشود؟
در بازار امروز همه قیمتها صعودی بودند. دلار هرات 250 تومان، سلیمانیه 200 تومان، درهم بالاتر از 50 تومان و دلار تهران نزدیک به 200 تومان رشد داشتند. صعود در بازار از منظر معاملهگران دو دلیل داشت: دلیل نخست به خبر غنیسازی ۶۰ درصدی برمیگشت. تا قبل از این خبر، معاملهگران خریدار دلار نبودند، اما این خبر که منتشر شد آنها میل به فروش هم نداشتند. به قول خودشان از نمیخرم به نمیفروشم چرخش وضعیت دادند.
معاملهگران مدعی بودند بانک مرکزی ایران با همکاری یکسری نهادهای عراقی، این سیستم را در سلیمانیه زده است. در نتیجه سلیمانیه با کاهش حجم معاملات روبرو شده و بخاطر همین هم قیمت دلار تهران که به صورت سنتی از سلیمانیه عقب بود، در این چندوقت بالاتر از آن رفته است.
جزییات بازار ارز و سکه امروز یکم آذر 1401 را در «کف بازار» ببینید.