قیمت هر بشکه نفت برنت دریای شمال امروز با 58 سنت معادل 0.7 درصد کاهش به 81 دلار و 59 سنت رسید. قیمت نفت خام آمریکا هم امروز با 58 سنت معادل 0.7 درصد افت به 80 دلار و 21 سنت رسید.
تقویت ارزش دلار و گمانه زنی ها در مورد احتمال آزادسازی نفت از محل ذخایر استراتژیک آمریکا با هدف کاهش قیمت ها سبب شده تا قیمت هر دو شاخص نفتی طی 3 هفته گذشته روندی کاهشی را شاهد باشد.
تحلیلگران موسسه ای ان زد در یادداشتی نوشتند: «کاخ سفید سرگرم بحث در خصوص نحوه مقابله با افزایش نرخ تورم است و برخی مقام ها خواستار آزادسازی نفت از محل ذخایر استراتژیک یا توقف صادرات نفت آمریکا هستند.»
در حالی که قیمت ها در نزدیکی بالاترین رقم های 7 سال اخیر قرار دارد، شرکت های انرژی آمریکایی این هفته تعداد سکوهای حفاری نفت و گاز خود را برای سومین هفته متوالی افزایش دادند.
تعداد سکوهای حفاری که نشانه ای اولیه از میزان تولید انرژی در هفته های و ماه های آینده است در هفته منتهی به 12 نوامبر با 6 مورد افزایش به 556 سکو رسید که بالاترین رقم از آوریل 2020 تاکنون بود.
در همین حال سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) هفته گذشته پیش بینی خود از میزان تقاضای جهانی نفت در سه ماهه پایانی سال را 330 هزار بشکه نسبت به پیش بینی ماه گذشته خود کاهش داد. گفته می شود قیمت های بالای انرژی سبب شده تا روند ترمیم اقتصادی پس از مهار بحران کرونا با کندی مواجه شود.
شرکت رس‌نفت دومین شرکت بزرگ نفتی جهان بعد از آرامکو،  روز جمعه نسبت به پتانسیل یک ابرچرخه در بازار انرژی هشدار داده بود. چیزی که چشم‌انداز قیمت‌ها را با توجه به پیشی گرفتن تقاضا از عرضه افزایش داد.